Achtergrond van Henry Bar

“…Met humor en respect laat ik je voelen waar het schuurt…”

In een coachingstraject bij mij krijg je te maken met mij als persoon. Inclusief aardigheden en eigenaardigheden. Ik ben betrokken, rustig, eerlijk, open en nieuwsgierig. Met oog voor de relatie en met het inzetten van mijn humor help ik je met het vinden van de antwoorden op vragen die met werk en werkomstandigheden te maken hebben. Soms doe ik dat op een provocatieve manier. Ik zal je altijd respectvol en eerlijk benaderen met een begripvolle houding en volledige acceptatie van wie jij bent.

Na jarenlang als leidinggevende op alle niveaus in een productieomgeving te hebben gewerkt , heb ik na een flinke burn-out de balans opgemaakt. De uitkomst is het besluit om met en voor mensen te gaan werken. De mens maakt het verschil! Waar en hoe dan ook.

Na mijn studie aan de Pedagogische Academie heb ik de opleiding General Management gevolgd. Na het opmaken van de balans heb ik de post-HBO Opleiding tot Coach gevolgd. Ik ben een bij STIR geregistreerd erkend coach en aangesloten bij het NOBCO.