Loopbaan coaching

“…Samen gaan we op zoek naar de baan die jij zoekt,
maar je moet wel zelf je veters strikken…”

Je gaat vaak met het lood in de schoenen naar je werk. Halverwege de dag is je energieniveau tot diep onder het nulpunt gedaald. Regelmatig vraag je je af waar je het allemaal voor doet. Als dit gebeurt, is het tijd voor wat anders! Ik ben de loopbaancoach die je laat ontdekken waar de schoen wringt en hoe je op zoek kunt gaan naar werk dat bij je past. Dat doen we in een aantal coachingsgesprekken waarin jij op ontdekkingsreis gaat naar wat jou beweegt. We gaan op zoek naar jouw overtuigingen, jouw waarden, jouw normen en jouw drijfveren die essentieel zijn voor het slagen van je zoektocht.

Traject Loopbaancoaching

Trajectduur:
Na een kennismakingsgesprek starten we met een serie gesprekken om je loopbaanvraagstuk op te lossen. Gemiddeld zijn hier 6 gesprekken van 1,5 uur en enkele huiswerkopdrachten voor nodig. We sluiten het traject af met een kort evaluatiemoment.

Inhoud:

    Bij loopbaancoaching maak ik gebruik van verschillende werkvormen en methodes om de volgende essentiële vragen beantwoord te krijgen.

  • Wie ben je?
  • Wat wil je?
  • Wat kan je?
  • Waar vind je dat?
  • Hoe kom je daar?

Je gaat aan de slag met de zeer krachtige PRO-formule. Deze methode is er een die je flink aan het werk zet. Zodat je na afloop een goed kompas in handen hebt dat je koersvast maakt voor je hele verdere carrière. De gebruikelijke methodes als MBTI, Enneagram en biografisch werken kunnen ondersteunend worden ingezet op kleine onderdelen van het PRO-pakket. De P staat voor het ontdekken van jouw potentieel, je talenten en kwalificaties. De R staat voor richting geven. Je werkt je doelen uit en bepaalt wat jij de moeite waard vindt in je werk en in je leven, zodat je in staat zult zijn om op koers te blijven. De O staat voor het offensief inzetten. Je maakt een duidelijk plan dat je uitwerkt op papier, maar met daarbij hele duidelijke controles ingebouwd zodat je zeker en vast je gekozen doelen gaat nastreven. De theorie wordt dus direct vertaald naar jouw dagelijkse praktijk.

Investering:
Speciaal tarief voor particulieren.

“…Deze aanpak helpt je op weg naar
de volgende stap in jouw loopbaan…”

Meld je aan voor het traject loopbaancoaching of neem voor meer informatie contact met mij op.