Ontwikkelen van leidinggevenden

“…Ik coach met humor en ga de confrontatie aan…”


Henry Bar levert coaching en training voor leidinggevenden die al even bezig zijn of net zijn gestart. Deze coaching en training bestaat uit een maatwerkprogramma waarin wordt gewerkt aan de vragen die de leidinggevende bezig houden. Vragen als: Hoe ga ik om met weerstand in mijn team?  Wat kom ik tegen als startende leidinggevende van vroegere collega’s? En waarom is het voeren van een ziekteverzuim- of functioneringsgesprek zo lastig? Uw vragen zijn het uitgangspunt voor het coachingstraject. De inhoud wordt in overleg met u bepaald.

Met humor en op provocatieve wijze laat ik de manager zijn dilemma’s herkennen en erkennen waardoor ze in een ander perspectief geplaatst worden.

Lees verder

Training: Leidinggeven, de basis!