Personal coaching

“…Met humor en respect laat ik je voelen waar het schuurt…”

Je moet iedere dag samenwerken met collega’s die je liever niet ziet. Thuis snijd je alleen op die bewuste zondag het vlees. Alleen in de vakantie heb je eindelijk weer tijd om een goed boek te lezen. Jouw agenda wordt door anderen gevuld. Je bent niet meer de regisseur van je eigen leven.

Een kleine opsomming van onderwerpen die je kunt inbrengen in een personal coachingstraject. Ik help je op een andere manier naar je probleem te kijken. Samen zoeken we naar oplossingen, zodat je in staat bent veranderingen aan te brengen in je situatie. Veranderingen die jou weer de regie geven over jouw leven.

Traject Personal Coaching

Trajectduur:
Een traject start met een kennismakingsgesprek en daarna een aantal coachingsgesprekken naar behoefte. De ervaring leert dat dit aantal tussen de 4 en 8 gesprekken van ongeveer 1,5 uur ligt. Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.

    Inhoud:
    Tijdens de coaching gebruik ik verschillende werkvormen en theorieën. De volgende elementen kunnen onderdeel uitmaken van de coaching:

  • biografisch werken
  • systemisch werken (opstellingen)
  • kernkwadranten van D. Ofman
  • associatie
  • provocatie
  • humor

Welke elementen ik gebruik, zijn niet vanaf de start duidelijk, maar worden door mij gekozen afhankelijk van de doelstelling van het coachingstraject en het verloop van de gesprekken.

Investering:
Speciaal tarief voor particulieren

“…Aarzel niet, meld je aan en gun jezelf de groei!…”

Meld je aan voor het personal coaching traject of neem voor meer informatie contact met mij op.