Persoonlijke Interesses Analyse

“…Wat is jouw passie?…”

Persoonlijke Interesses AnalyseDe Persoonlijke Interesses Analyse is gericht op je passies en interesses. Het geeft aan welke interessegebieden je prikkelen en aanspreken, zowel in je werk als in je priveleven. Het is de kunst om passies aan te spreken, dat werkt motiverend. Het geeft positieve energie en voldoening.

In het rapport wordt aangegeven welke werkinteresses in grote mate je werkplezier beinvloeden en welke activiteiten hiermee gepaard gaan. Ook krijg je inzicht in wat je juist helemaal niet interesseert, waar je een afkeer van hebt. Werkactiviteieten die hiermee te maken hebben zullen je demotiveren. Je vermijdt deze het liefst.

Je werk- en je priveleven hebben veel met elkaar te maken. Zit je op je werk niet goed in je vel dan heeft dat zijn weerslag op je priveleven en andersom natuurlijk ook.
Daarom vergelijkt de analyse je prive- en werkinteresses. Zijn er grote verschillen, dan kun je je afvragen in hoeverre bepaalde passies voor jou belangrijk zijn.

Wat levert het op?

Met het Persoonlijke Interesses Profiel krijg je inzicht in je werkpassies en interesses. Hier kun je je carriere- en loopbaanontwikkeling aan spiegelen.

Meld je aan voor de persoonlijke interesses analyse of neem voor meer informatie contact met mij op.

Bron: Q4 profiles