Referenties

“Over zichzelf spreken doet men nooit zonder erbij te verliezen: als je jezelf veroordeelt, word je altijd geloofd, als je jezelf prijst nooit !”

Michel de Montaigne (1588)

Marjanne:
…Uitgenodigd om te ontdekken wat hartcoherentie oefeningen mij te bieden hebben, volgde ik in het najaar van 2011 een coachingstraject bij Henry Bar. Er kwam (natuurlijk) veel (meer) van mijzelf boven tafel. Met veel humor, diverse coachtechnieken en de confrontatie niet schuwend, daagde Henry mij uit er naar te kijken en in actie te komen. Dat heeft mij veel goede inzichten en nieuwe energie opgeleverd!…”

Carolien:
“…Henry stemde goed af op mijn vragen, hij is sterk in het formuleren van de concrete vraag uit een brij aan informatie. Het traject heeft mijn zelfvertrouwen doen groeien in mijn positie als leidinggevende en het heeft me geleerd bij mezelf te blijven in het contact met meerderen…”

Pieter:
 “…Resultaatgerichte coaching met veel variatie waardoor ik geleerd heb eerder mijn problemen bespreekbaar te maken…”

Maarten:
“…Veel verschillende dingen ondernomen en zo heb ik in korte tijd grote vooruitgang geboekt met het vinden van antwoorden op de vragen die ik had. Werken bij een BSO of kunstenaar zijn? Henry heeft me aangezet tot het ondernemen van actie…”

Silvie:
“…Erg positief vind ik het feit dat Henry erg goed kan luisteren, direct is en de gesprekken erg persoonlijk waren. Henry heeft een goede mensenkennis. Er werd uitgebreid ingegaan op mijn       persoonlijkheid; sterke punten en zwakheden (valkuilen) en de rol hiervan in het geheel. Henry confronteert je hier ook mee tijdens de gesprekken, op een directe, maar prettige manier…”